Opmerkelijke vrouwen

Gaite Jansen

Met haar 20 jaar wordt Gaite door velen gezien als één van de veelbelovendste acteertalenten van haar generatie. Gespot als de zelfmoordlustige Sophie in het succesvolle tv programma In Therapie, willen wij wel meer van haar zien!
Jansen debuteerde vorig jaar op het witte doek in Lover of Loser. Dit najaar is ze o.a. te zien in Schemer, de nieuwe film van Hanro Smitsman (Skin), en in de boekverfilming Sonny Boy van Maria Peters.

 

 

Selah Sue

Ze klinkt als een Afrikaan. Ze is Vlaams. Ontdekt door Milow die haar meteen paaide voor zijn voorprogramma. Wat een geweldige stem. Kijk en luister:

 

 

Tinkebell

Tinkebell alias Katinka Simonse. Absurde kunst, of gewoon rare fratsen? Ze naait van katten honden, en stopt hamsters in ballen om te laten zien hoe mensen met hun huisdieren omgaan. Van 31 oktober tot 5 december te zien in het Torch Gallery, Amsterdam. Zie hier onder de poppel:

 

 

 

 

Jennifer Delano

Jennifer Delano. Wie is ze?  Geen idee.  Wat doet ze? Heel veel. Van liedjes maken tot modeshows lopen, van reportages maken tot boeken schrijven, maar let wel, dit kan ze allemaal net niet. En dat is bewust. Ze heeft haar eigen PR buro, en probeert door heel veel te doen, opgemerkt te worden. nou wij hebben haar opgemerkt. Ofwel: Zij is een opmerkelijke vrouw. Om te kijken wat ze doet, kijk op www.jenniferdelano.com.

 

 

 

Paulien Cornelisse

 

Een schrijvende en grappenmakende psychologe. Schreef onwijs leuk boek: Taal is zeg maar echt mijn ding. Felrode lipstift, korte kop en kittige bekkie. Daar houden we wel van. Kijk zelf maar: