Leuk!

DUF, het beste anti-verveel medium voor duffe dagenhttp://www.vrouwenplaats.nl/webimg/DUF.jpg

Cek dit Nederlandse jongeren-mook! Een wat? Een Mook is een kruising tussen een book en een magazine. DUF is een 300 pagina’s tellend, spetterend vormgegeven boek dat 12 - 18 jarigen verrast met een mix van korte verhalen, fun, tips en originele artikelen over wetenschap, kunst, liefde en nog veel meer.Meer dan 100 talentvolle jonge schrijvers, dichters, fotografen, illustratoren en andere creatieve talenten te zien en te lezen. Heerlijk voor saaie kerstdagen!

 

 


Kekke Vogelhuisjes

 

Kou, regen, wind... ook alle bewoners van je achtertuin hebben er last van. Met deze grappige huisjes help je vogels, egels, eekhoorns en lieveheersbeestjes de winter door! De woninkjes bieden hen beschutting en onderdak en jij hebt een leuke real life soap te volgen over pimpelmees- en lieveheersbeestjes-families.

 

http://www.vrouwenplaats.nl/webimg/vogelhuisje.jpg

 

Films

Sex And The City the movie
Vanaf 12 juni kunnen we ongegeneerd lang genieten van de 4 meiden in bruisend Manhattan, want dan komt eindelijk film uit! Laat de mannen maar thuis om effetjes een paar uutjes te zwijmelen van gezwets en drama in de Big Apple.

 

Ze is niet voor niets pittige vrouw van het jaar 2007. Haar documentaire Beperkt Houdbaar deed menig dameswenkbrauw fronsen. De harde waarheid over het zelfbeeld van vrouwen kwam haar aan, ook bij Sunny Bergman zelf. Met tranen.