Ontspanning

Producten die ontspanning; to feel good!

Feel goodies. Zo heten die producten. Om je creactiviteit wakker te schudden, je te inspireren, maar bovenal natuurlijk te ontspannen. Van boeken tot home accessoires. Come on, and lets feel good! www.feelgoodies.nl

 

Sporten met je Wii of Playstation

Wat een fantastisch idee. Sporten terwijl je lekker aan het gamen bent! In Eindhoven kan dat bij de e-Fit Zone. Het hele fitnesscentrum bestaat er uit interactieve games. En dan meer dan alleen tennissen op de Wii of dansen op een dansmatje voor je Playstation, wat we thuis al doen. Zo kun je er fietsen op een fietsergometer voor een groot scherm en bestuur je een mountainbiker die zo snel mogelijk een parcours moet afleggen. Eindelijk entertainende sport!

 

 

Vakantie in andermans huis

Wel op vakantie maar wil je toch het thuisgevoel behouden? Ga met je hele familie in iemand anders huis voor de vakantie!

En lekker goedkoop! Zo kan een famiglia italiana gezellig in jouw knollerig hollands huisje de plantjes water geven terwijl, terwijl jij je benen strekt op een plaza tropicana..

 

meer info:

holidaylink

huizenruil

 

Even lekker relaxen @ pindakaas festivalhttp://www.vrouwenplaats.nl/webimg/pindakaas.jpg

15 en 16 februari vond voor de 1e keer het pindakaas festival plaats. Een gevarieerd cultuur festival romdom Indonesie op een spannende locatie in Den Bosch. Gelukkig niet te druk zodat je heerlijk van een debat naar een film kon lopen, zonder te stressen dat je er niet in kwam. En dezelfde avond nog kan genieten van een experimenteel poppentheater en een dansvoorstelling. Dat is cultuur snuiven op eerste rang! Begrijpelijk miste we ook wel het een en ander bij dit intieme, toch wel intellectuele festival. Op de pasars, waar het bekende Indische plebs rondloopt, zijn wij gewend als eerste naar het eten te rennen en ons te versmaden aan het lekkers. Misschien wilde Pindakaas zich juist onderscheiden van deze pasars, maar we hoorden her en der de zucht naar nasi goreng en lekkere martabak...voor een goede culturele zit dient de buik lekker gevuld te zijn!

 

Zit je ook in de 30ers dip?

De dertigersdip onstaat doordat je rond je dertigste een soort emotionele groeispurt door maakt, een intense zoektocht naar de betekenis van het leven en naar de vraag waar het jouwe heen gaat.

Wil je weten of dat het is waar jij last van hebt? Doe de test!

 

Vrouwen kunnen verdomd goed voetballen

Wedden dat binnen 10 jaar het damesvoetbal populairder is dan de herenvoetbal? Veel spannender om naar te kijken. Meer actie, echt voetbal. Namen als Marta en Birgit Prinz zijn al groot. En er is zelfs al een dames voetbal blad; Vrouw en Voetbal. De nieuwe emancipatie!