Gadgets

Wicked Widget!

 

 


 


Flipjehttp://www.vrouwenplaats.nl/webimg/flip-video-camera.jpg

Handig! Even filmen en meteen op je computer, recht you tube in! Dat wil ik ook wel. Hij heet The Flip, en heeft een uitklapbare usb-arm en slechts zes knopjes. Kan niks mis gaan dus! Onkosten: €149,-

 

Mini laptop

Mini notebooks zijn hot! Ze zijn klein, ze zien er leuk uit én ze zijn gunstig geprijsd. Asus Eee is fijn (www.bol.com) maar er is ook een leuke MSI Wind, wit en met een 10 inch schermpje, precies goed om onderweg je email op bij te houden. Wel helaas onwijs moeilijk te vinden, lijkt overal online uitverkocht te zijn. Superhot dus!

 

 

Think Geek

Leuk voor als je een geek vriendje hebt (of er zelf één bent): thinkgeek.com. Omdat geeks coole nerds zijn, staat deze site vol met coole gadgets. Wat dacht je van een R2D2 \\\'Starwars\\\' pepermolen, ijsblokjes in de vorm van doodshoofdjes en muurstickers om je kamer om te toveren in Super Mario world?!

 

Handige Bag in Baghttp://www.vrouwenplaats.nl/webimg/BIB.jpg

Wissel je ook vaak van tas, maar vergeet je de inhoud mee te nemen? Halsoverkop weer terug naar huis voor de vergeten telefoon, agenda of sleutels? Dan is de Bag in Bag iets voor jou! Wissel de BIB met alles daarin van tas naar tas en je vergeet nooit meer wat. BIB’s zijn verkrijgbaar in wit, zwart, donkerbruin en camelkleur. Damage €85,- . Gespot op www.mybib.nl

 

Gadgets voor vrouwen

Wie zegt dat vrouwen niet van gadgets houden? Veel vrouwen geven juist de voorkeur aan een dure mobiele telefoon boven designerschoenen. 75% heeft liever een plasma-tv boven sieraden en liever een iPod dan een jurkje. Dit blijkt uit een Amerikaans onderzoek.

Vrouwen lopen dus zeker wel warm voor elektronische gadgets, en dat terwijl veel adverteerders zich richten op mannen. Dom? Of beginnen ze het langzaam door te krijgen? Hier op vrouwenplaats een greep van de wat snuggere gadgets waar vrouwen hun mond bij af kunnen likken!

 

Rose Nintendo DS Litehttp://www.vrouwenplaats.nl/webimg/DS.jpg

Wie hem nog niet heeft, raad ik aan hem snel aan te schaffen. De hebberige Rose Nintendo DS is fijn! Nu ook met echte vrouwen spellen als Cooking Mama en een fantastisch spel voor de creatieve fashion addict: Style Icon! Hebben hebben hebben!

 

 

Mini Stationcar

Een Mini Stationcar klinkt een beetje gek, maar hij bestaat: de Mini Clubman!

Hij is iets langer als de normale versie. Net genoeg beenruimte voor wat gillende kinderen..

 

http://www.vrouwenplaats.nl/webimg/mini_clubman_main_1.jpg

 

 

http://www.vrouwenplaats.nl/webimg/Echo2.jpg

Echo op je I-pod

Gedaan met onduidelijke, grijze echografieën die moeten bewijzen dat een baby onderweg is: de nieuwe papa\\\'s en mama\\\'s in spe zwaaien voortaan met high definition audiovisueel bewijsmateriaal van hun ongeboren baby... op hun iPod!

 

Het ziekenhuis geeft de toekomstige mama\\\'s een veilige internetlink mee waar ze de beelden van hun spruit in wording kunnen downloaden. "Er zit trouwens helemaal geen beperking op die beelden", zegt de woordvoerder nog: "de fiere toekomstige mama\\\'s en papa\\\'s kunnen de beelden dus naar hartenlust doorsturen naar familie en vrienden, of ze op hun blog plaatsen."