Internet

TimeRime.com

 

Altijd al alles op een rijtje willen zetten. Of rustig en relax de loopbaan van een zangeres bekijken? Daar is uiteraard al een oplossing voor gevonden; digitale tijdlijnen. Bekijk de geschiedenis van een persoon tot een sport op een tijdlijn, of maak je eigen tijdlijn aan. Staat zeker op mijn planning ;-)

www.timerime.com

 

Put your mind op Mindz!

 

MINDZ.com is hét nieuwe online socio-business netwerk waar gepassioneerde professionals met elkaar kennis, ideeën en ervaringen kunnen delen. En onderneemster kun je deze ook delen op het Biz Netwerk, Biz4Biz of als ondernemende moeder zelfs op www.ikverdien.nl , de Happy Working Mother Force ;-) Netwerk ze, en verdien het!

 

The next women op het net

 

Haal je inspiratie van www.thenextwomen.com als je veel online bent, en daar ook je ambities vindt. Check ook de Female Hero of the week!

 

She #4

 

She word gevormd door Marianne en Simone beiden onderneemster. Als geen ander zijn ze in staat om te praten met andere vrouwelijke ondernemers. Over hun werk, carrière, passie en ondernemerschap.

 

Hier een inteview van She met Jolanda Holwerda, initiatiefneemster van het magazine LOF voor moeders met ambitie.

 

 

 

 

 

Twitter zit er boven op!

Hoeveel er nog niet veel mensen op twitter bewegen, zorgde dit sociale medium toch voor een spannende primeur.

Direct na de uitzending bij Pauw en Witteman afgelopen januari, gebeurde het volgende:

 

http://www.vrouwenplaats.nl/webimg/twitterNieuws.jpg

 

Blijf vanaf nu dus ook op de hoogte met Twitter! Ons vind je gewoon onder de naam vrouwenplaats! 

 

 

2008. WEB 3.0

http://www.vrouwenplaats.nl/webimg/SemantischWeb.pngDaar beneden net gesproken over WEB 2.0, nu is WEB 3.0 alweer aan de gang. Was 2007 het jaar van social media met Twitter en Facebook, en van Apple met de iPhone, 2008 zou wel eens in het teken kunnen staan van het semantische web.


Internet dat ook door machines kan worden begrepen, dat is in het kort web 3.0. Het huidige web 2.0 stelt gebruikers in staat stellen om zelf informatie toe te voegen en te delen met anderen. Het interpreteren van die informatie gaat een stap verder, daarom wordt web 3.0 ook wel het semantische web genoemd.

In het semantische web worden websites via metadata over de betekenis van de content aan elkaar gekoppeld. Hopelijk stelt dat een gebruiker straks in staat om in een zoekmachine een vraag te stellen, die door de software achter de zoekmachine `geïnterpreteerd` kan worden. Heelijk, kunnen we straks elke ochtend aan de zoekmachines vragen wie het mooiste van het land is ;-)

 

 

2007. Het sociale internettijdperk

Nooit is netwerken zo belangrijk geweest, en gelukkig kunnen we het nu lekker lui vanaf onze laptop. Juist; TV uit, benen ophoog en chatten op die bank!

Loop niet achter en ga snel bloggen, en wordt lid van sociale netwerken zoals hyves, LinkedIn, en MySpace! Voor een internationaal netwerk log je in op friendster of facebook.

Op zoek naar een baan of nieuwe uitdaging? Dan is het netwerk van Volkskrant Banen misschien wel wat voor jou. Deel je doelen en interesse met andere hoogopgeleiden.