Mode

 

Crisis? Dan ruilen we toch?

Geen geld om nieuwe kleren te kopen? Ook last van de crisis? Kom dan kleding ruilen in dierenpark Taman Indonesia! op zaterdag 24 november kun je daar je miskopen uit je kast inleveren, en shoppen met je ongevangen TamanCredits. Ook kun je meedoen aan een BatikFotoshootvan Kunstenares Sabine Bolk wanneer je een batik item zoals een sarong, doek of shirt meeneemt. Leuk en duurzaam! >>

 

http://www.vrouwenplaats.nl/webimg/NoosaRiem.jpgNoosa; Jouw persoonlijke riem

Tassen in alle soorten en stijlen vind je op elke straathoek, net als sieraden. Maar waarom is het zo moeilijk om een écht mooie, bijzondere riem te vinden? Dat bracht Alette Zeijlstra en Nathalie Mangnus  op het idee om een eigen riemenlabel te starten. Met een beleving, met buitenlandse invloeden en op een zo eerlijk mogelijke manier geproduceerd. 

Want beiden hebben veel gereisd en de schoonheid van verre culturen bewonderd. En in Australië zijn zij toevallig in hetzelfde plaatsje geweest. Los van elkaar. Ze waren er allebei erg van onder de indruk. Leuke sfeer, authentiek, mix van type mensen, een mooi national park, zee en een rivier. De naam van het plaatsje? NOOSA

 

 

http://www.vrouwenplaats.nl/webimg/follow me.jpg

Follow me Panties

Kan jij ook niet van twitter vandan komen? Wil jij dat iedereen je updates volgt, en ziet waar je mee bezig bent? Koop

dan deze sexy follow me panties, en laat iedereen weten dat je gevolgd wil worden!

Te koop via www.etsy.com

 

 

 

 

Cool Dutsch Design

Bekijk deze websites voor unieke sjitt: www.andbeyond.nlwww.catta.nl, www.vanmarkoviec.com , www.monobrows.blogspot.com ,

 

http://www.vrouwenplaats.nl/webimg/baskostershop.jpg

Ontwerp je eigen hippe kleding

Kies een kledingstuk, zet er je eigen mouwen in en maak hem je eigen kleur. Check www.katoenenzo.nl!

 

 

Bas Koster Webshop

Nu ook online te verkrijgen. Lekker makkelijk www.baskosters.com. Leef je uit met de shirts, gekke poppen en rare broches. 

 

 

 

 

 

 

http://www.vrouwenplaats.nl/webimg/opvouwbaarschoentjes.jpgOpvouwbare schoentjes

Een verademing voor arme voeten die torenhoge hakken niet de hele dag trekken: platte, opvouwbare schoentjes! Deze leuke ballerina's van Redfoot kun je verbergen in de kleinste tasjes en weer tevoorschijn toveren als de nood aan man is: op de dansvloer, tijdens een dagje shoppen, tijdens het autorijden of op reis.

 

Modetip: verkoop je designers via internet

 Eindelijk je kledingkast eens flink uitgemest en kwamen daar mooie items uit die je niet meer staan?

 

En heb je wat cash nodig? Verkoop ze op www.designer-vintage.com! Maak een eigen winkeltje aan (onder het kopje VIP Membership), leg al het moois vast op foto's en schrijf wervende teksten. Neem, als de stapel afgedankte labels echt hoog is, een eigen webadres op designer-vintage.com. En nadat je -natuurlijk!- de kleine lettertjes gelezen hebt kun je lekker wegdromen op www.my-wardrobe.com waar je vast wel een paar nieuwe designpieces ziet om van aanstaande verdiensten aan te schaffen.

 

H&M fashion TV?

 

Geen zin om de catalogus helemaal door te spitten? Gewoon heerlijk van je luie stoel met je laptop op schoot H&M fashion TV kijken, yes! Kijk hier-->

 

Hot en Zwart; de smokey eyes!

 

Maar hoe doe je het eigenlijk?

1. Trek boven en onder een lijntje dicht of binnen de wimperaanzet met een zwart oogpotloodje – boven de wimperrand uitvegend tot aan je buitenste ooghoeken.

 

2. Veeg de kleur met een penceel of wattenstaafje verder naar boven toe uit op je ooglid en fixeer dit met een witte shimmerpoeder.

 

3. Geef de smokey kleur diepte met een matzwarte oogschaduw in je ooghoeken.

 

4. Zet je wimpers aan met twee of drie lagen zwarte mascara.

 

5. Wacht even en trek dan nog een keer met het zwarte oogpotlood een lijn op de wimperaanze

 

Je oude pumps laten pimpen?http://www.vrouwenplaats.nl/webimg/kunstpumps.jpg

Dat kan! Parijse kunstenaar Mathieu Missiaen maakt van oude vintage pumps echte kunstwerken.

Niet heel goedkoop, maar met de lage dollar wel weer betaalbaar!

Nieuwsgierig? Kijk snel op deze link!

 

 

 

 

 

Trek je helm ook eens wat moois aan!http://www.vrouwenplaats.nl/webimg/helmetdress.jpg

Je kunt je helm aanpassen aan je jurk met deze mooie designs. Nooit meer fleurloos op je brommertje!

www.helmetdress.nl

 

Next Top Model Kim ontwerpt eigen Tassenlijn

Tassen met een verhaal, aldus Kim Feenstra. Ze gaan over vallen en opstaan, zoals ook haar eigen leven is gegaan. De sleutel, die ook in de tassenlijn is verwerkt, is het symbool voor verandering.

De winnares van Hollands Next Topmodel heeft haar tassenlijn, die de naam Key 2 Inspire Me (KIM) draagt, zelf ontworpen.

 

De KIM tassen liggen vanaf augustus 2008 in beperkte opagen in de winkels. Kijk en oordeel zelf:

 

http://www.vrouwenplaats.nl/webimg/kimtas.jpg

 

Fashion van de Wallenhttp://www.vrouwenplaats.nl/webimg/bas kosters.jpg

Eerst zaten er sexpanden. Nu frisse, hippe jonge ontwerpers. Red Light Fashion is een idee van Hoitink, die ook haar kantoor heeft op de wallen. Het project is nu onderdeel van de ambitie van de gemeente Amsterdam om van het oude centrum weer een plek te maken waar de stad trots op kan zijn. Deelnemers aan het project zijn voornamelijk beginnende ontwerpers, zoals Daryll van Wouw en Bas Kosters en mode studenten, die hiermee de kans krijgen hun kledingen en tassen aan het publiek te laten zien. De rode ramen zijn ideaal voor een Mannequin met mooie kleren, en het vooral internationale publiek kijken hun ogen uit.

Het komende jaar zullen de ontwerpers er hun kleding maken en in de etalage hun nieuwste ontwerpen showen. Ga er dus zeker eens windowshoppen! Verliefd op een outfit? Loop dan even door naar de Code Gallery Store op de Oudezijds Achterburgwal 121. Hier verkopen de ontwerpers hun werk. Kortom: een nieuw fashiondistrict is geboren. Effe checken dus, die hippe, jonge ontwerpers!

 

Digitale Modehttp://www.vrouwenplaats.nl/webimg/166354960_5_Ghja.jpg

De digitale wereld inspireert mode en ontwerpers. Digitale Mode of I-Mode, klinkt al goed. Maar digitaal gebeurt er veel meer. Zo vinden de jonge meiden van 13-14 jaar hun inspriratie online. Bijvoorbeeld bij de Scene Queens.

 

Gespot: Scene Queens !
Deze koninginnen worden wel Trashionista's, en vormen de tegenhangers van de gevestigde hippe Fashionista's. Gevormd online, stappen ze in hun heftigste outfits rond in malls, vage buurthuizen en discotheken.

Het zijn jonge meiden, vaak bekend geworden door een online blog of MySpace profiel. Soms worden ze 'ontdekt' in het nachtleven. Deze http://www.vrouwenplaats.nl/webimg/166516434_3_lZUe.jpgScene Queens zie je steeds meer in tijdschriften, videoclips en flashy uitingen. Kortom, een echte hype overgeslagen van internet into real life.Trashionista's zijn vaak meiden met een opvallend uiterlijk: aparte kleurtjes haar, piercings, tattoo's et cetera. Ze dragen veel make-up. Ze zijn soms schaars gekleed en je ziet veel Harajuku invloeden. Denk Japans ala Hello Kitty figuurtjes, strikjes, konijntjes enzovoorts.

Veel Scene Queens houden ervan om te poseren en leuke fashion foto's te maken. Deze zetten ze vervolgens op hun MySpace of een blog. Je ziet ze samen, op hippe plekken, in het uitgaansleven en op andere underground spaces.

Het is een must voor Trashionista's om een (bekend) vriendje te hebben die in een band zit. Zo had Audrey Kitching iets met de zanger van de band Panic! At The Disco. http://www.vrouwenplaats.nl/webimg/166484861_5_6tzC.jpg

Nu is deze Scene Queen look niet echt eentje die veel meiden (rechtstreeks) zullen kopiëren. Wél kunnen ze er uren na kijken en gebruiken ze details in hun eigen outfits.Scene Queens zijn de inspiratie van jonge meiden van nu.

 

Houd wel in de gaten dat je een Scene Queen geen Emo noemt. Ze zien zichzelf meer ´preppy´ en veel minder stoer als de Emo´s.

 

Bekende Scene Queens:

 

Audrey Kitching (rechts)
Hanna Beth
Zui Suicide (een Suicide Girl dus)
Kiki Kannibal
Brittany Kramer
Dakota Rose
Raqueal
Katie Babyfayce