Nieuws

Burlesque Undressed

 

Burlesque Undressed is een glitterende reis naar het hart van burlesque. Met live optredens, interviews met burlesque-sterren uit heden en verleden, meeslepende muziek en veel topentertainment. De film van Allison Grist vertelt het ware verhaal van het genre, van de geboorte in Engeland via de evolutie in Amerika tot de wereldwijde wedergeboorte en populariteit in de 21ste eeuw. Met superster Immodesty Blaize, Kalani Kokonuts, Perle Noire, Catherine D'Lish, Dirty Martini, Michelle l'Amour en Kitten de Ville.

 

Op 15 januari in Pathe Tuschinksi, Amsterdam. Meer info op www.pathe.nl

Bericht geplaatst op: 2010-01-07


FemaleFactor Netwerk Lunch

 

Donderdag 29 oktober is er weer een Arnhemse FemaleFactor netwerklunch.  

Je bent van harte welkom om tussen 12.30 en 14.00 uur een broodje te komen eten, ervaringen en kennis uit te wisselen en te netwerken met andere vrouwen.

 

Deelname is gratis mits aangemeld via de website.

Klik op ‘ ik ben er bij ‘ en we weten dat je komt (dat werkt alleen als je ingelogd bent).

Zet ook de volgende lunchdata in je agenda (laatste donderdag van de maand):

-          26 november

-          17 december

 

Ken je nog andere vrouwen die misschien nog niet met FemaleFactor bekend zijn maar voor wie het wel interessant kan zijn? Nodig ze dan vooral uit om een keer mee te lunchen! Met meer leden kunnen we elkaar nog beter informeren, inspireren en stimuleren.

 

We lunchen op een nieuwe locatie, bij ZILLI café-trattoria-bar, Marienburgstraat 1 in Arnhem.

 

Bericht geplaatst op: 2009-10-20


webshop event

De hipste webshop bijelkaar, in een oogopslag. Dat willen we allemaal wel. En nu kan het!

Van 20 t/m 22 november 2009 kun je LIVE webshoppen tijdens een nieuw, origineel event van webshopverzamelplek flavourites:

 

Flavourites LIVE!

 

In het World Fashion Centre Amsterdam komt de virtuele shopwereld van Flavourites écht tot leven. Meer dan 140 leuke webshops op het gebied van fashion, interieur, cadeautjes en kidsspullen pakken uit met nieuwe collecties, unieke producten, spetterende LIVE-aanbiedingen en waanzinnige wedstrijden. Ontmoet je favoriete webshop in het echt, pas én koop dat leuke jurkje dat je normaal alleen online kunt kopen en shop al je unieke sint- en kerstcadeautjes in één keer... Kom inspirerende workshops volgen, ontdek het eco-plein en geniet van culinaire verrassingen. Flavourites LIVE wordt een uniek, verrassend en verslavend leuk event!

Let op: het aantal bezoekers is gelimiteerd! Wil je dit shopevent niet missen? Bestel dan nu hier je kaarten online met € 2,50 korting! Kaarten kosten € 7,50 in de voorverkoop en € 10,- aan de deur. Per boeking wordt € 2,- administratiekosten in rekening gebracht: het is daarom aantrekkelijker om meerdere kaartjes tegelijk te bestellen!

 

Shop ze!

Bericht geplaatst op: 2009-10-17


La la parlour

 http://www.vrouwenplaats.nl/webimg/lalaparlour.jpg

Acrobatiek, revue, circus; helemaal hot is burlesque. Bekijk de Australische dansgroep La La Parlour oa in Nederland en Belgie in de herfstmaanden oktober en november! Klik hier voor meer tourdata. 

 

Bericht geplaatst op: 2009-10-04


Godinnenspektakel

 

We hoeven ons geen zorgen te maken over de derde golf van zweverige feministische vrouwen. Een magere opkomst en ietwat harde reacties van de vrouwen, maakte het Godinnenspektakel geen zevende hemel. Hoewel er leuke en interessante personen op het podium stonden (zoals Roos Wouters, Grace Dias, Sadet Karabulut (SP) en Rutger Groot Wassink (PapaPlus) mocht de golf niet stromen. En gelukkig maar, want het type vrouw wat aanwezig was, moet je niet boos maken. Liever rustig houden met wierook, roezelige kleding en leuke henna tattoos zoals te koop waren in het eetcafe van het G-spektakel (En is dat geen veel betere naam ;-). 

 

http://www.vrouwenplaats.nl/webimg/Roos Wouters interviewt Sadet Karabulut.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bericht geplaatst op: 2009-02-12


X-mas shoppen!

 

Vintage x-mas shopping party

 

Voor een exclusief x-mas outfit ga je naar het WATT cafe! Omgetoverd tot heuse vintage winkel compleet met winkelmeisjes, pashokjes en snacks. En niet te vergeten een heerlijke DJvoor het chill effect ;-)

 

20 december

WATT cafe 21-23h

 

http://www.vrouwenplaats.nl/webimg/very cherry.gif


 

Bericht geplaatst op: 2008-12-17


Spontane Zakenfilm

 

Stichting Mama Wil heeft een loket Spontane Zaken geopend waar vrouwen hun bedrijfsfilm kunnen tonen,

check hier een van de eerste lichting :

 

Bericht geplaatst op: 2008-11-28


Inspiratie Cafe Oost

Bericht geplaatst op: 2008-11-06


Christmas Crafty Markt

 

De Christmas Craftymarkt; lollig en creatief!


Kom op 20 & 21 December op de de allereerste “Christmas Craftymarkt"langs om je kersinkopen te doen, want hier slaag je geheid! Je vindt er alleen
de allercoolste ontwerpers, kunstenaars en andere creatieve zelfgemaakte producten. Originele, ‘funky’ en exclusieve kerstkadootjes die je rechtstreeks bij de makers zelf koopt. Deze geweldige kerstmarkt biedt uitkomst voor iedereen die last-minute nog 'even' een super bijzonder cadeau voor vrienden en familie MOET vinden! Overigens, voor bezoekers is de Christmas Craftymarkt sowieso ronduit gevaarlijk: het is on-mo-ge-lijk deze markt te verlaten zonder grote tas vol geweldige handgemaakte items!

Op het Jan Maijenplein, bij het Mercatorplein, in de Amsterdamse wijk de Baarsjes.


Meer info en afbeeldingen op www.craftymarkt.nl / http://craftymarkt.hyves.nl

Bericht geplaatst op: 2008-11-05


Miss Proefdiervrij

 

Miss Proefdiervrij 2008 is geworden : Josje van der Zwart!

Zij werd gekozen uit 24 beauty's met hart voor dieren. Josje van der Zwart gaat een jaar lang als ambassadrice van de vereniging Proefdiervrij mensen bewust maken van het feit dat veel producten nog op dieren worden getest

Bericht geplaatst op: 2008-10-22


Singles

Voor wie de S1ngle strips kent van de kranten, is er goed nieuws! De strip wordt vertaald naar een serie op NET5 en nog met leuke actrices ook.Katja Schuurman, Eva van der Gucht en Bracha van Doesburg. Vanaf 14 oktober iedere dinsdag om 21.30 uur op de buis bij net5.

Het gaat over drie single vrouwen die werken in een ziekenhuis. Stella (Katja) is de mannenverslindster, Fatima (Bracha) is een dromer die gelooft in sprookjes dus ook op zoek is naar de prins op het witte paard. Nienke (Eva) is de temperamentvolle, wanneer zij ongesteld is moet de wereld dekking zoeken. Can't wait!

Bericht geplaatst op: 2008-10-07


Rotterdam = La City!

Rotterdam durft haar ‘feminiene’ kant te laten zien. Van 14 juni t/m 13 juli 2008 stelt de stad haar vrouwelijke interesses en ambities centraal tijdens ‘La City ‘08’. Met een maand lang bruisende, verrassende en verleidelijke evenementen op het gebied van (interculturele) kunst, cultuur, sport en business. Rotterdam wordt verleidelijker dan ooit, voor vrouwen én mannen.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.lacity.nl

Bericht geplaatst op: 2008-06-01