Help de aarde

Pifworld

Steun het project wat bij je past, samen met je (online) vrienden. Zoals bijvoorbeeld het project Microfinance for Women in Ghana. Nog 2310 euro is nodig om 25 vrouwen hun eigen bedrijf te laten beginnen en daarmee hun gezin onderhouden. Kijk snel en doe mee!

 

Ecofont;een karig lettertype!

Print je veel? Begin het jaar dan 'es goed en download Ecofont, een lettertype dat bedacht is door een paar slimme Nederlandse ontwerpers. Doordat de letters zijn opgebouwd uit 'gaatjes' (er is zoveel weggehaald dat ze nog nét leesbaar zijn) gebruik je 20% minder inkt. Het kost weliswaar nog net zoveel papier, maar een stuk minder cartridges. Briljant! Het lettertype bestaat zowel voor PC als MAC.

 

 

Waar zijn we morgen? 

Heb je een goed idee waarmee je bijdraagt aan een betere wereld? Word dan lid van Voor de Wereld van Morgen van ASN Bank. Op de site kun je je idee indienen, mensen en middelen verzamelen om je idee te organiseren en samen je idee tot een actie ten uitvoer brengen. Je kunt ook meedoen met een actie van iemand anders of fan worden.

LLiNK: OBA Live. 19:00 tot 21:00 uur op Radio 5 

 

 

An Inconvenient Truth

Ben je nog niet op de hoogte van alle problemen omtrent ons allerliefste huis, de aarde? Kijk dan as maandag naar An Inconvenient Truth van Al Gore, op rtl 5 en weet wat er aan de hand is!

 

 

Green Knickers

 

Een onderbroekje van Bamboe? Wil je echt helemaal niks kapot maken van de aarde, dan ben je goed bezig met fair trade ondergoed ! Kijk en koop hier -->

 

http://www.vrouwenplaats.nl/webimg/green knickers.jpg

 

 

 

Duurzame Vacatures

 

Wil je echt inzetten voor onze aardbol? Ga dan op zoek naar een baan bij een duurzaam bedrijf. Vacatures vind je op http://www.duurzamevacaturebank.nl/ en http://www.ecojob.nl