Boeken

 

 

Boeken http://www.vrouwenplaats.nl/webimg/paulien_klein.jpg

Taal is zeg maar echt mijn ding‘. De gekke grappige Paulien Cornelisse heeft een boek geschreven. Ik moet hem nog lezen, maar als het boek net zo hilarisch is als zijzelf, zal het een aangenaam hoogstandje zijn. Check ook haar caberetshows. www.pauliencornelisse.nl

 

How to be an explorer of the world. Ontdekkers, onderzoekers en kunstenaars. Ze hebben allemaal een eigenzinnige kijk op de wereld. Dit boek leert je ook anders naar de wereld te kijken, en leert je het meeste eruit te halen! €14,95 via bol.com

 

Wees bewust. Je bent je eigen personal coach. Met dit handige boek, zullen de coachers in Nederland niet blij zijn, want Mia Tornblom schrijft dat je best zonder ze kunt: de beste coach ben je zelf! Uitgeverij Ten Have, €17,90

 

Het jaar dat ik 30 werd. 'Ik heb geen baan, geen schuur en geen auto.' Dat stelde Aaf Brandt Cortius sip vast toen ze 30 werd. Haar columnroman laat je meelezen in haar ongesettelde leven zonder vaste baan, maar wel als dagelijks columnist van het NRC handelsblad.

 

Black Box is een boek van Anna Woltz (25). Een boek over het leven in 'de gouden kooi' maar dan met kinderen. Doet me denken aan Lord of the FLies en dat was een heerlijk boek!

 

Het nieuwe vrouwlijke brein. Een gids voor de moderne vrouwen. Mona Lisa Schulze, 29,90 uitgeverij Gottmer, 2007.

 

Guerrilla Marketing. Nieuwe sluiproutes naar de hart van je klant. Cor Hospes. 2007.

Eigenlijk een beetje voor werk, maar ik vond het entertainent te lezen. Sterker nog, ik had hem in een ruk uit, en sta nu bol van de ideeen. Kan geen kwaad te lezen dus!

 

Dochter van Agadir. Ouarda Saillo. Op zoek naar mijn verloren kindertijd in Marokko. 2004. Een verontrustend en schokkend waargebeurd verhaal over het leven van een klein arm meisje in Marokko. Liet een diepe indruk achter terwijl ik mijn tranen wegslikte..

 

Prinsesje Nooitgenoeg. Halina van Reijn. 2006. In een ruk uitgelezen in de trein, en een beetje high aangekomen bij de plaats van bestemming, heerlijk!